14 Ağustos 2012 Salı

Kandil Kutlaması

      Kadir gecesinde tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle, inanan herkesin kandilini kutlarım. Bu özel gün nedeniyle iftar sonrasında çayımın yanına çeşitli tatlılar ve meyveler eşlik ediyor. Çayım bergamot aromalı siyah çay, yanında ise fotoğraflarda görebileceğiniz üzere kandil simitleri, kuru pastalar, hurma ve çeşitli meyveler ile kendi yaptığım kayısı reçeli ve un helvası var. Sevgilerimle.









4 yorum:

  1. Sizin de kandiliniz kutlu olsun,çay keyfinize bayıldım. Pastalar, çay,helva...hepsi çok güzel ama ben ençok kayısı reçelinizi beğendim, uzaktan bile çok güzel olduğu belli. Bir de örtünüz, minik objeleriniz sizin nekadar zevkli olduğunuzu bize gösterirken, bize de muhteşem bir görsel şölen sunuyor, teşekkürler !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel iltifatlarınız için teşekkürler. Reçellerimin resimleri ve tariflerini sizlerle paylaşmayı düşünüyorum. sevgiler.

      Sil
  2. Kayısı reçeli muhteşem görünüyor,kayısılar tabaktan fırlıyacakmış gibiler,Un helvas ve kurabiyeler gel ye beni diyorlar.Fincanın kulpundan tutup höpürtetisi geliyor insanın:))Birol.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çay keyfinde her zaman sizle olmak dileğiyle...Sevgiler..

      Sil