18 Temmuz 2012 Çarşamba

Akdenizli


 Yaz gelmişken deniz temasına yer vermemek olmazdı. Renkli camdan öpüşen balıklar, dekorasyonda vazgeçilmezim nazar boncukları ve başaklar, maviye eşlik eden sarı, kırmızı rengarenk desenlerle günün beş çayı tam da Akdenizlilere yakışır görünümde. Çayımın yanında fırından yeni çıkan ıspanaklı börek var. Balkonumda yetiştirdiğim biberler de bu renkli sofraya eşlik ediyor. Umarım fotoğrafları beğenirsiniz. Sevgiler.

  

  
  

Bu blogdaki tüm fotoğraflar telif altındadır.

7 yorum:

  1. Dün "Akdenizli" temalı çay davetinize ben de katıldım. Bana yazın en sıcak şu günlerinde, Akdenizin güzelliğini yaşattığınız için teşekkür ederim. Ve bu sıcaklarda bir mola verip Akdenizin o güzel sularına götürdüğünüz için de... O ince zevkinizle hazırlamış olduğunuz çayın yanına eşlik eden, çok lezzetli olduğunu tahmin ettiğim börek, balkonda zevkle yetiştirilen biber ve tabaklarınızın deseninde gördüğüm o zeytinlerle çağrışım yapan zeytin ağaçlarını düşünmek kısaca Akdeniz Molası için sizi tebrik ederim.Bu sıcak günlerde Akdeniz çok iyi gitti. Görüşmek üzere, Sevgiler.
    NOT: Akdeniz demişken, bir deniz çekimi olsa çok iyi olurdu.Deniz ve Çay.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kadar yorumları okumak beni çok mutlu ediyor. Deniz ve Çay çekimini de sizin için yapacağim. sevgiler.

      Sil
  2. çok güzelllll
    Hem börek hem de dekorlar:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Serpilcim, beğenmene memnun oldum:)

      Sil
  3. Birol; Evettttt mavi tabaklar derin akdeniz sularını hatırlatıyor. Kavuşmak üzere ilk adımımı attım devamı gelir inşallah.Ispanaklı böreğin "ye beni" diyor.Birde tombul biberlerden zeytinyağlı dolma olsaydı diyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Menüde ıspanaklı börek ve biberli dolma olan bir beş çayına en kısa zamanda sizi davet edeceğim:)

      Sil